Achiziționează

Cazul Elvirei deschide pagina la unul dintre adevărurile sumbre al cărui pericol încercăm să îl minizăm, fiind o carte scurtă, dar grăitoare, pentru adolescenți, tineri și părinți de asemenea.

Ne simțim adesea protejați în spatele ecranelor telefoanelor mobile și nu de multe ori mulți dintre noi ne rotim ochii în fața vorbelor „plicticoase” ale celor care spun că în lumea virtuală ne pândesc atâtea primejdii cât și în realitate. Dar cum ar fi să ajungi să trăiești ceea ce crezi că sunt doar cazuri izolate?

Gen: Mister/Polițiste

Descoperă tragedia Aniei Jensen în rândurile acestor pagini! O poveste despre începuturi, probleme adolescentine, inconștiență și nu în ultimul rând, despre greșeli mortale.

Nimic nu este ceea ce pare a fi.

Acum, ca o mică istorisire a acestei cărți, vreau să vă spun mai mult decât o descriere a acesteia.


Începutul acestei cărți a început în iulie 2019, pe platforma Wattpad, unde ,,Cazul Elvirei” abia începuse să prindă viața. La acea vreme, aveam numai treisprezece ani, iar asta se poate observa și prin entuziasmul debordant față de poveste pe care îl aveam, căci aveam să îmi descopăr cea mai mare pasiune care avea să ocupe un rol important în viața mea din acel moment.

Alături de acesta, se regăsește desigur și lipsa de experiență ce poate fi ușor de observat în unele pasaje. Însă alături de Editura Minela am reușit să o șlefuim încât să devină o versiune îmbunătățită a acesteia, iar în februarie 2021 am ținut prima carte tipărită în mână, un sentiment greu de descris.

Prima mea carte, cu puncte slabe și unele mai convingătoare, este cea care m-a făcut să descopăr magica lume a scrisului, iar eu îmi doresc să o împărtășesc cu voi. Dat fiind că de anul trecut până acum, o parte din cărți au fost vândute, numărul acestora este limitat.

“Cazul Elvirei” a fost o provocare pentru mine. Mi-a plăcut stilul de a aborda povestea, aparent simplist, dar plin de mister și suspans, iar personajele, deși încă neșlefuite, au reușit să-și lase propria amprentă asupra mea.La început o subestimasem pe Elvira. Sau, mă rog, supraestimasem. Aveam niște așteptări ireale din partea unei adolescente de doar 18 ani, dar cumva, această carte m-a învățat că nu totul este ceea ce pare a fi. Nici cazul Aniei, nici misterul din jurul Elvirei, nici secretele încă nedezvaluite personajelor, nimic.❞ – Bianca Andreea


    Dacă v-am convins că merită citită, vă rog să citiți următoarele rânduri cu mare atenție.

    Costul cărții este de 23 de lei, iar al transportului de 13 lei; un total de 36 de lei.

    Pentru a comanda, veți completa următorul formular de mai jos, cu toate datele dumnevoastră. Prin trimiterea acestuia, vă dați acordul pentru prelucrarea datelor de livrare. Veți primi coletul prin Poșta Română, iar plata se va face în prealabil, fie prin mandat poștal, fie prin transfer bancar. În momentul în care voi primi comanda, vă voi contacta pe numărul de telefon, fie pe mail.

    Atunci vom discuta despre detaliile ce țin de plată și oricare alte nedumeriri pe care le aveți.

    Puteți să mă contactați și pe Instagram (https://www.instagram.com/p/CL6hNn_nAIk/?utm_source=ig_web_copy_link) sau pe Facebook (Andreea Maria Bălaș) ori în comentariile acestui articol.

    Completați toate punctele obligatorii! Vă mulțumesc!